Down!

 2009.11.02. 13:15

Aranyos, kedves, mérsékelten vicces ... jobbára ártalmatlan. A Pixartól megszokott, újra és újra ámulatba ejtő grafikai megoldások, hihetetlen képi részletek, viszont az eddigieknél kevésbé szerethető főhősök és tökéletesen felesleges 3D-hatások. A szemüveget újabban egyre inkább azért adják a mozik, hogy ezzel is többet tudjanak elkérni a jegyért. A magam részéről ennél a filmnél kifejezett pénzkidobásnak ítéltem meg a "3D-felárat", mivel talán egy jelenetnél volt egyáltalán érezhető a térhatás.

Visszatérve a történetre, valóban kell road movie a gyerekeknek? Muszáj eljuttatni a bildungsroman filozófiáját azokhoz is, akik nem ülnek le elolvasni Az ifjú Werther szenvedéseit? Ez a mi dolgunk és nem is kevés? :)

A bevezető gólyás rövidfilm sokkalta nagyobbat ütött.

Up az imdb-n

Címkék: vélemény film up animáció fel pixar

A bejegyzés trackback címe:

https://megadommagam.blog.hu/api/trackback/id/tr331492926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása